Vi har lösningen

AV EXPERT, allt inom installation

Ett modernt företag behöver moderna lösningar när det kommer till. Det modernt företag behöver kreativa tekniska lösningar som är lätta att arbeta med och som frigör tid till det ni egentligen borde hålla på med.

Vi på AV expert kan hjälpa dig och ditt företag att hitta de tekniska lösningarna som passar er bäst vare sig det gäller bild, styrsystem eller ljud

Våra tjänster

Designoffert

Har ni en idé om vad ni vill göra men inte riktigt koll på vilken teknisk utrustnings som finns att tillgå för att förverkliga era idéer? Vi kan hjälpa er att designa tekniska lösningar och skräddarsy lösningar som passar just ert behov. Vi kan även ge offert på olika system och lösningar samt överlämna komplett dokumentation.

Inom företaget finns det många års erfarenhet inom systemdesign av allt från mindre konferensrum, ”huddle spaces” till stora konsertsalar. AV expert har den tekniska lösningen på det som sätter käppar i hjulet för er.

Vi erbjuder:
• hyra
• leasing
• köp
• köp via avbetalning till förmånliga villkor.

Projektering

Går du och ditt företag i tankar på att starta upp ett nytt projekt eller omarbeta något ni har arbetat med ett tag?

Vi på AV expert kan hjälpa er med projektering och att se till att det finns rätt resurser och produkter på rätt plats.

Om ni vill kan vi ta helhetsansvaret för leverans, installation eller finnas som en resurs där vi tillsammans med er kommer till den lösningen som passar just era önskemål och förutsättningar bäst.

VI har gott om erfarenhet med att jobba med mindre företag lokalt och med större nationellt så tveka inte att höra av er till oss för att se vad vi kan göra för att hjälpa er.

Installation

Vi på AV expert utför de flesta typer av installationer både på nya och befintliga system. Inom företaget finns det många års erfarenhet av montering, konfigurering och kabeldragning i alla tänkbara varianter på rum och system.

Vi kan ta oss an och genomföra hela installationen med allt vad det kan innebära, uppackning av produkter, inkoppling, konfigurering, programmering m.m.

Självklart kan vi sköta all kontakt med IT-avdelning och alla de delar av ett företag som kan tänkas bli inblandade under en installation.

Om ni önskar kan vi överlämna tydlig dokumentation på alla installationer för framtida ändringar eller felsökningar.

Programmering

Vårt företag är certifierade i att programmera styrsystem från bland annat Crestron som är världsledande inom sitt område. Vi anpassar programmeringen helt efter ert önskemål med fokus på att det ska vara intuitivt och lätt för alla att använda.

Driftservice

AV expert har erfarna tekniker som kan sköta service och drift på de flesta systemen inom ljud och bild.

Vi kan göra planerade besök för att se över och kontrollera att er utrustning fungerar som den ska men även ”remote” för uppkopplad utrustning. Med löpande service kan vi i många fall innan ni ens märkt av det.

Felsökning

På AV expert kan vi utföra felsökningar och ge er lösningsförslag på de flesta av marknadens ledande system inom ljud och bild.

Oavsett om det är en TV hemma som inte får något ljud eller en hel anläggning som strejkar kan vi hjälpa till med att få er verksamhet eller fredagskväll räddad.